Skip to content

Mærkbarhed – med Imran Rashid

Jeg har taget læge og forfatter, Imran Rashid, med i studiet. Med afsæt i Imrans nye bog ”Mærkbarhed” diskuterer vi konsekvenserne af den digitale udvikling samt behovet for et modspil til målbarheden, der også tager højde for de menneskelige og irrationelle aspekter ved arbejdslivet. Løsningen er mærkbarheden. Men hvad er det nu lige, det er for en størrelse, og hvordan implementerer man den på arbejdspladsen? 

Lyt med og bliv klogere på: 

  • Hvorfor digitale medier afføder reaktion fremfor refleksion
  • Forskellen på målbarhed og mærkbarhed
  • Hvordan et større fokus på mærkbarhed kan skabe tryghed og bedre performance
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Strategien blev bygget med afsæt i en lang række indsigter om organisationen fra et inside-out og et outside-in perspektiv

Sådan hjalp vi med at skabe en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret forretningsstrategi

I casen samarbejdede bro med Codan for at optimere deres 2025-strategi, som vi hjalp med at udvikle gennem en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret strategiproces.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.