Skip to content

Fra sygeplejerske til topleder med Susanne Lauth

Hvordan føles det at være ansvarlig for 10.000 medarbejdere?

Det ved Susanne Lauth, sygeplejefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital, som netop er blevet udnævnt som ledelsesambassadør for staten. 

Hendes vej til topledelse lå bestemt ikke i kortene fra start. Og opgaven, hun har taget på sine skuldre, ligger heller ej i letvægterklassen.

Sundhedssektoren står overfor flere komplekse udfordringer i de kommende år. Den aldrende befolkning vokser, og der er færre yngre mennesker til at sørge for deres ve og vel. Hvordan sikrer man lige fællesskab og sammenhængskraft, med så benhård en udfordring forude?

Hør Susanne Lauth fortælle om:

  • At skabe tid til at være proaktiv og undgå permanente brandslukninger
  • Vigtigheden af at se ledelse som en holdsport og modtage input fra kollegaer
  • Hendes rejse fra sygeplejerske til topleder

Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Tablet med rød skærm som viser flere rækker af hvide åbne cirkler, der minder om menneskelige figurer i et mønster, lagt på en hvid baggrund med en let skygge

Sådan skabte vi Europas bedst performende team

Hvordan kan du som leder forandre din gruppe af stærke solister til et samarbejdende high performance-team med resultater på topniveau? Læs mere her.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.