Skip to content

Den nye leder i klassen – med Camilla Holm

Hvis du vil lede adfærdsbaseret, starter det med gode indsigter i netop dit team. Men hvordan er det nu lige, at man får den nødvendige indsigt hos kunder og medarbejdere, når ens egen hverdag udspiller sig oppe på direktionsgangen?

Jeg har inviteret Camilla Holm i podcaststudiet til en snak om netop det. Den tidligere Adm. Direktør i Totalkredit er startet som koncerndirektør for kundevendte funktioner i Danmarks største pensionsselskab. Og jeg er nysgerrig efter, hvad det betyder for hende og hendes ledelsesstil at skifte til PFA.

Sammen trækker vi i de adfærdsvidenskabelige bukser og stiller skarpt på, hvordan man leder adfærden i en biks med over 1,3 millioner kunder og mere end 100 år på bagen. Lyt med, når vi diskuterer, hvordan menneskelige barrierer spiller ind i kunderejsen, og hvilke greb Camilla selv har gjort for at få indsigt til at lede i sin nye stilling.

Bliv klogere på:

  • hvordan du bliver en synlig og nærværende leder – også i en stor organisation.
  • hvordan man gør et komplekst produkt som pension sexet, og hvordan man kommunikerer til en målgruppe bestående af 1,3 millioner individuelle kunder.
  • hvorfor du som leder skal blive ved med at stille spørgsmålstegn ved egne processer og egen viden.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Strategien blev bygget med afsæt i en lang række indsigter om organisationen fra et inside-out og et outside-in perspektiv

Sådan hjalp vi med at skabe en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret forretningsstrategi

I casen samarbejdede bro med Codan for at optimere deres 2025-strategi, som vi hjalp med at udvikle gennem en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret strategiproces.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.