Skip to content

Autentisk ledelse – med Anders Kjørup

At lede an handler paradoksalt nok også om at holde igen. Det ved Anders Kjørup, som på kærlig vis er blevet kaldt Terkels far for hans—til tider—tilbageholdende lederskab. For Anders, som i dag er CCO for Sticks’n’Sushi, handler autentisk lederskab om at kende grænserne, både hvad angår virksomhedens ambitioner, men også når det kommer til egne og kollegaers evner.

Hvordan det alt sammen hænger sammen, kan du høre i denne episode af bro fm, hvor jeg taler med Anders om autencitet, følgeskab, medarbejderinddragelse og kulturelle udfordringer.

Lyt med og få input til, hvordan du som leder kan blive:

  • mere eksplicit omkring egne værdier ved at ’walk the talk’.
  • mere troværdig i rollen som leder ved at anerkende egne og medarbejders evner.
  • bedre til at få medarbejdere til at performe ved at invitere dem til at gøre det, som de er bedst til.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Sådan bliver du mere effektiv på arbejdet

Fem gode vaner, der giver dig to ekstra timer hver dag

I snit går to timer af din arbejdsdag til afbrydelser, mails og spørgsmål. Få fem gode råd til, hvordan du gør din arbejdsdag mere effektiv og vinder tiden tilbage.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Illustration af Akademikernes A-kasses værdiudviklingsproces, som inkluderer feltstudier, fokusgrupper, dybdeinterviews og spørgeskemaer for at inspirere over 250 medarbejderes daglige handlinger og dialoger.

Fremtidssikrede værdier

Vores arbejde – som rådgivere og facilitatorer – på projektet bestod i at drive processen med at lande lige præcis de værdier, der ville kunne understøtte ønskerne for fremtiden.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden. Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.