Skip to content

Autentisk ledelse – med Anders Kjørup

At lede an handler paradoksalt nok også om at holde igen. Det ved Anders Kjørup, som på kærlig vis er blevet kaldt Terkels far for hans—til tider—tilbageholdende lederskab. For Anders, som i dag er CCO for Sticks’n’Sushi, handler autentisk lederskab om at kende grænserne, både hvad angår virksomhedens ambitioner, men også når det kommer til egne og kollegaers evner.

Hvordan det alt sammen hænger sammen, kan du høre i denne episode af bro fm, hvor jeg taler med Anders om autencitet, følgeskab, medarbejderinddragelse og kulturelle udfordringer.

Lyt med og få input til, hvordan du som leder kan blive:

  • mere eksplicit omkring egne værdier ved at ’walk the talk’.
  • mere troværdig i rollen som leder ved at anerkende egne og medarbejders evner.
  • bedre til at få medarbejdere til at performe ved at invitere dem til at gøre det, som de er bedst til.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Strategien blev bygget med afsæt i en lang række indsigter om organisationen fra et inside-out og et outside-in perspektiv

Sådan hjalp vi med at skabe en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret forretningsstrategi

I casen samarbejdede bro med Codan for at optimere deres 2025-strategi, som vi hjalp med at udvikle gennem en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret strategiproces.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.