Skip to content

Akademiet for Social Innovation med Anders Folmer Buhelt

 

Tiden er løbet fra de kortsigtede strategier og heltelederen.

Skal vi gribe fremtiden og samtidig lande på benene, må vi gøre det i fællesskab – på tværs af fagligheder og sektorer. I hvert fald, hvis du spørger Anders Folmer Buhelt.

Anders er akademidirektør for Akademiet for Social Innovation, hvor udvalgte ledere mødes for at søge løsningerne på samfundets helt store udfordringer. Som Anders forklarer, så handler det for akademiets medlemmer ikke om at bryde kompleksiteten ned, men derimod at blive i den. Dét som en anerkendelse af, at udfordringerne sjældent er simple, og at løsningerne, tilsvarende, heller ikke kan være det. Løsningerne kræver enorm båndbredde, og derfor har vi både brug for hinanden og en helt ny tilgang til ledelse.

I sin grundessens handler det om at gøre den kollektive intelligens til kollektiv visdom, som Anders så fint udtrykker det.

Lyt med i podcasten, og hør mere om:

  • tilgangen i Akademiet for Social Innovation  
  • hvorfor det er strengt nødvendigt, at vi træner de dybe samtaler
  • hvordan vi må gentænke lederrollen og derigennem selve magtstrukturen.

Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Grafik der fremstiller Region Syddanmarks indsats for at forbedre livskvaliteten på Socialområdet, inklusiv udvikling af kerneværdier og implementering i mødet med borgerne, repræsenteret af over 1000 ansatte

Tværgående værdier med lokal effekt på Socialområdet i Region Syddanmark

I Region Syddanmark ville de skabe mest mulig livskvalitet for borgerne på Socialområdet.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.