Skip to content

Mere bredde i bestyrelserne – med Laura Vilsbæk Olesen

Det kan være svært at finde vej til bestyrelseslokalet, hvis man ikke lige har 20 års topledelseserfaring, går i jakkesæt og hedder Jens. Rigide rammer for, hvordan man skal se ud og handle som bestyrelsesmedlem, holder talenterne for døren. Men hvem ligger inde med ansvaret? Lever fordommene i bestyrelseslokalet eller hos talenterne selv? Og hvad skal vi stille op, hvis tingene skal ændre sig?

Forfatter og foredragsholder Laura Vilsbæk Olesen arbejder med strategisk og digital forretningsudvikling, og så har hun stiftet nyibestyrelsen.dk, der skal inspirere flere til at kaste sig ind i bestyrelsesarbejdet. Hun gæster denne episode af bro fm med en opsang til de danske bestyrelser – og en opfordring til unge kvinder med bestyrelsesdrømme. Det handler især om diversitet og om at turde drømme højt.

Lyt med, og bliv klogere på:

  • fordomme: Hvorfor er det så svært at bryde igennem som kvinde?
  • nytteværdi: Hvad er en god bestyrelse, og hvordan ser den ud? 
  • kunsten at så frø: Hvad kan du selv gøre som kandidat til en bestyrelsespost?

Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Sådan bliver du mere effektiv på arbejdet

Fem gode vaner, der giver dig to ekstra timer hver dag

I snit går to timer af din arbejdsdag til afbrydelser, mails og spørgsmål. Få fem gode råd til, hvordan du gør din arbejdsdag mere effektiv og vinder tiden tilbage.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Tablet med rød skærm som viser flere rækker af hvide åbne cirkler, der minder om menneskelige figurer i et mønster, lagt på en hvid baggrund med en let skygge

Sådan skabte vi Europas bedst performende team

Hvordan kan du som leder forandre din gruppe af stærke solister til et samarbejdende high performance-team med resultater på topniveau? Læs mere her.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden. Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.