Skip to content

Mens vi laver fremtiden med Anne Skare Nielsen

Det er svært at forestille sig fremtiden, men hvis nogen har et bud, så må det være fremtidsforsker Anne Skare Nielsen. Når hun taler om, hvad der venter os forude, er hun fuld af håb og tillid — og det er rart at høre i en verden fuld af kriser.

“Jo ældre vi bliver, jo mere imødekommende skal vi være for crazy, radikale idéer, fordi fremtiden bliver radikalt anderledes.”

Der er lagt op til en interessant samtale om fremtidens arbejdsliv, for Anne Skare Nielsen er visionær og insisterer på, at alle løsninger ligger på den anden side af katastrofetanker og bekymringer.

Lyt med for at høre:

  • Hvordan en fremtidsforsker forestiller sig den nye pensionsalder, og hvorfor hun synes, du burde arbejde indtil du dør
  • Hvordan vores arbejdsrelationer kommer til at ændre sig markant i fremtiden
  • Hvorfor Anne mener, at produktivitet ikke kommer til at skabe en ny verden.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

 

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.