Skip to content

I bestyrelsen på fuldtid med Ulrikke Ekelund

Lysten til bestyrelsesarbejde havde længe summet i Ulrikke Ekelund. Og så besluttede hun sig for, at det var fjollet at vente på grå hår, før hun forfulgte sine drømme. Ulrikke tog derfor en modig beslutning og vinkede farvel til gode kollegaer og en tryg stilling som kommunikationsdirektør hos Pensiondanmark til fordel for tre bestyrelsesposter, som hun nu lægger al sin energi i.

Men hvordan har springet til bestyrelseslivet været? Hvad har det kostet – og hvad er vundet? Lyt med, når Ulrikke og jeg taler selvledelse, relationsarbejde, diversity m.m., og bliv klogere på:

  • Hvorfor det er dit ansvar, som bestyrelsesmedlem, at bringe et nyt perspektiv ind i bestyrelsesmødet
  • Hvordan man som bestyrelsesmedlem bliver sin egen chef og er ansvarlig for sin egen organisationsstruktur
  • Hvordan krisetiden får ledere til at snakke om formålsdrevet organisationskultur, ESG og diversitet.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.