Skip to content

God ledelse efter et år i joggingbukser – med Helle Øbo

Helle Bro og Helle Øbo, administrerende direktør i AskovFonden, plejer at gå lange ture sammen og vende deres ledelsesmæssige udfordringer. I dagens anledning har de dog ladet vandrestøvlerne blive hjemme og er trukket i podcaststudiet. På 24 komprimerede minutter kommer de omkring: 

  • hvordan coronanedlukningen har ændret forventningerne og kravene til lederrollen
  • hvilke samtaler vi alle sammen skal blive bedre til i en verden præget af digitale arbejdspladser
  • hvad det mest kompetente, Helle Øbo kan forestille sig fra en ansat, er (hint: det indebærer tillid og ærlighed).

Det får du ud af at lytte med

Helle og Helle runder også work-life-balance, forskellige forståelser af produktivitet og vigtigheden af at holde rigtig ferie. 

Du lærer blandt andet:

  • hvordan du kan overføre de sociale mellemrum til hjemmekontoret
  • hvordan du skal håndtere, når folk ikke leverer det, du regnede med
  • hvordan du leder opad, og hjælper din egen leder med at spille dig god.

Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Tablet med rød skærm som viser flere rækker af hvide åbne cirkler, der minder om menneskelige figurer i et mønster, lagt på en hvid baggrund med en let skygge

Sådan skabte vi Europas bedst performende team

Hvordan kan du som leder forandre din gruppe af stærke solister til et samarbejdende high performance-team med resultater på topniveau? Læs mere her.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.