Skip to content

Fra VP til selvstændig med Anders Meinert

“Det kræver meget at blive entreprenør. Hvis jeg vidste, hvor hårdt det var, havde jeg måske aldrig kastet mig ud i det. Men jeg er satme glad for, at jeg gjorde det nu.”

Sådan fortæller min gæst Anders Meinert om overgangen fra det flotte kontor med loft til gulv vinduer til, at han nu balancerer momsregnskaber, investormøder og strategiudvikling, imens han tømmer opvasken. De mange bolde jonglerer han samtidig med at realisere iværksætterdrømmen i den nye tech virksomhed Avallone.

Jeg får også muligheden for at drømme tilbage til entreprenør-dagene, imens jeg taler med Anders om modet til at gå efter det, man brænder for og også hvad, der giver Anders ejerskab over sit arbejde på en fornyet måde. Vi diskuterer også mange andre emner fx:

  • Hvordan entreprenørskab gør, at vi måler succes på en anderledes måde
  • Transitionen fra positiv ledelse i en stor virksomhed til at blive en mere transparent og realistisk leder i en start-up
  • Hvorfor du som leder bliver tvunget til at planlægge kortsigtet og slipper kontrol med de lange planer
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.