Skip to content

Fra latter til ledelse med Per Helge Sørensen

Kan du blive en bedre leder af at grine af dig selv?

For 10 år siden sad Per Helge Sørensen utålmodigt på kontorstolen til endnu et langt ledelsesmøde. Det var det velkendte program med en overskrift, der begyndte på noget med værdier og sluttede på floskler. Absurditeten havde nået et komisk niveau — og netop dét blev afsættet for Per Helges gennembrud som komiker med satireshowet ”Djøf med Løgn”.

Der er løbet meget vand i åen siden, og jeg har derfor inviteret Per Helge i studiet for at høre, om vores ledelse er blevet mere jordnær i 2022 – eller om han er i gang med at samle til bunke til en ny runde. Det kan kun blive sjovt og lærerigt.

Lyt med og bliv klogere på:

  • hvem den næste generation af medarbejdere er, og hvordan du kan møde dem i deres forventninger til arbejdskultur
  • hvad ledere stadig overser hos sine medmennesker, og hvordan du kan undgå det
  • hvorfor du bør tænke mere i adfærd frem for abstrakte ledelsesmodeller.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

 

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.