Skip to content

Den ledelsesfrie virksomhed med Casper Kirketerp-Møller

Hvad sker der, når man rys­ter posen og siger farvel til tra­di­tionel ledelse i en virksomhed

Det ved Casper Kir­keterp-Møller. Han er direk­tør for Clever, hvor de for tre år siden beslut­tede sig for at kaste sig ud i en ledelses­fri kul­tur. Det taler jeg med ham om i denne sen­este episode af bro fm. 

Ans­var og hier­ar­ki er ikke blevet fremmede begre­ber i Clever. De har bare fået en ny betyd­ning. For en ledelses­fri struk­tur bety­der mere fri­hed, men det bety­der også mere ans­var til den enkelte, og som Casper siger, er det ikke for alle – end­nu i hvert fald.

I Clever har det været en gave at sætte virk­somhe­den og medar­be­jderne fri. Det afspe­jler sig også tydeligt, når de søger nye medar­be­jdere, og ind­bakken bugn­er af ansøgninger. Men hvad er det, der gør en ledelses­fri struk­tur så spæn­dende? Det find­er du ud af i det nyeste afs­nit af pod­cas­ten, hvor du også bliv­er klogere på:

  • hvor­dan et opgave­hier­ar­ki fungerer
  • hvor­for ydmyghed er et nøgle­ord i Clever
  • hvor­dan man hjælper en medar­be­jder, der plud­selig skal tage en led­ers beslutninger.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.