Skip to content

Dansk ledelse på norsk med Astrid Joos

Begavet og modig.

Sådan opsummerer jeg Astrid Joos, Group CEO i Glamox, i denne episode af bro fm.

Astrid er nemlig ikke bange for at flå teltpløkkerne op for at forfølge sine drømme, uanset om det leder hende tværs over Grønlandsisen eller til en lederstilling på den anden side af Skagerrak.

Den slags drive kan være svær at greje. Jeg er derfor spændt på at høre, om Astrid kan sætte sit mod og energi på formular. Hvilke værdier driver hende? Hvordan lykkes hun med at balancere både fritids- og karrieredrømme? Og som nordmand, hvad er så hendes perspektiv på Danmark og vores ledelsesstil – har vi noget at lære af vores norske nabo?

Lyt med, og bliv klogere på:

  • hvilke fem personlige værdier, der driver Astrid
  • udfordringerne ved at bosætte sig i et nyt land
  • hvordan Astrids ”ja til kvoter” artikel i Berlingske skabte røre i ligestillingsdebatten
  • forskellene på dansk og norsk ledelsesstil
  • hvordan en vandretur i det kolde nord kan inspirere ledelse.

Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Strategien blev bygget med afsæt i en lang række indsigter om organisationen fra et inside-out og et outside-in perspektiv

Sådan hjalp vi med at skabe en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret forretningsstrategi

I casen samarbejdede bro med Codan for at optimere deres 2025-strategi, som vi hjalp med at udvikle gennem en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret strategiproces.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.