Skip to content

Bæredygtig ledelse – med Annemarie Meisling

Hos Chr. Hansen gror bakterier og bæredygtige strategier side om side. Her har de underskrevet og forpligtet sig til klimamål og skrevet bæredygtighed ind i virksomhedens formål og 2025-strate­gi. Men hvordan formår Chr. Hansen at få både bund og top med i de bæredygtige ambitioner? Og hvordan oversætter de strategierne til konkret adfærd?

Det forsøger jeg at blive klogere på i denne episode af brofm, hvor jeg har inviteret  Annemarie Meis­ling, Senior Director i Corporate Affairs & Sustainability hos Chr. Hansen, i studiet til en snak om konkret implementering af bæredygtige mål.

Lyt med, og bliv inspireret til:

  • hvordan du indarbejder de bæredygtige værdier i virksomheden
  • hvordan det, at fejle smart, kan hjælpe dig med at nå de bæredygtige mål
  • hvordan en ny tilgang til virksomhedsstrukturer kan være nøglen til at løfte ambitiøse strategiske mål.
Du finder episoden på SpotifyApple Podcast eller lige her på siden.
Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Sådan bliver du mere effektiv på arbejdet

Fem gode vaner, der giver dig to ekstra timer hver dag

I snit går to timer af din arbejdsdag til afbrydelser, mails og spørgsmål. Få fem gode råd til, hvordan du gør din arbejdsdag mere effektiv og vinder tiden tilbage.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Strategien blev bygget med afsæt i en lang række indsigter om organisationen fra et inside-out og et outside-in perspektiv

Sådan hjalp vi med at skabe en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret forretningsstrategi

I casen samarbejdede bro med Codan for at optimere deres 2025-strategi, som vi hjalp med at udvikle gennem en indsigtsdrevet og adfærdsbaseret strategiproces.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden. Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.