Skip to content

At lede drømmefabrikken med Kasper Holten

Der er holdninger til, hvordan de fleste ledere passer deres arbejde, men når man hedder Kasper Holten, er der ekstra mange.

Kasper er direktør på Det Kongelige Teater, og så er han første gæst i denne sæson af bro fm.

Hverken ledelses- eller teaterverdenen er ny for ham. Han blev nemlig allerede operachef på Det Kongelige Teater som 26-årig. Selvom Kasper nærmest har statsborgerskab på Det Kongelige Teater, er der ikke tid til at hvile på laurbærbladene, når man er direktør for et teater med høje ambitioner, der skal være noget for alle danskere.

I første episode af bro fm fortæller Kasper om, hvordan det er at være direktør for en organisation, der har skulle genopfinde sig selv mange gange i dens over 250 år lange levetid. En organisation, som mange danskere har holdninger til – både til det, der foregår på og bagved scenen. Og han fortæller om, at hans lederjob måske alligevel ikke adskiller sig så meget fra andres.

Selvom ballet og opera ikke er noget, de fleste møder i deres hverdag, er grænsen mellem kunsten og det administrative ikke så skarp for Kasper. For uanset om det handler om en operaopsætning eller en ny vækststrategi, er Kaspers opgave som leder at motivere folk og sikre, at hans visioner giver mening for medarbejderne.

Alt det kan du høre meget mere om i sæsonens første episode. Du finder den på SpotifyApple Podcast og lige her på siden.

Arkiveret under:
Podcasts

Se mere ...

Blogindlæg
Solbriller ligger på bord. I reflektionen står en medarbejder ved computeren.

Skriv et autosvar, der arbejder for dig i ferien

Arrogant, bitter eller branding-bevidst? Dit autosvar fortæller en del om dig. I dette indlæg får du tips til at skrive et godt og personligt et af slagsen.
Podcast
Frederikke Schmidt taler ind i mikrofon i bro fm studiet

At finde fodfæste med Frederikke Antonie Schmidt

Roccamore er hurtigt blevet et landskendt skomærke. Bag succesen står Frederikke Schmidt, hvis ledelsestilgang trækker rødder tilbage til barndommen.
Case
Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Mød
Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.