Skip to content

Københavns Kommune

Workshopforløb i adfærdsdesign og bro behaviours metoder

Overblik

I Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune vil man gerne arbejde mere handlingsorienteret. Det er en del af strategien at få adfærds-mindsettet implementeret bredt i organisationen.

Sammen med TMF udviklede vi et tre-dages workshop med fokus på, hvordan man kan arbejde med nudging og adfærdsdesign i praksis. Her arbejdede deltagerne med cases fra deres egen hverdag og blev hjulpet igennem vores metoder, så de til sidst endte med et oplæg til en prototype, de kunne teste.

Udfordring
Men hvordan skabte vi bred forankring på en arbejdsplads med +2000 medarbejdere?
Proces
Vi skræddersyede et workshopforløb med en blanding af teori og praksis, som matchede TMFs ønsker og behov.
Resultat
Resultatet blev tre dage, hvor deltagerne kom igennem hele bro behaviours metode. Det bød bl.a. på selvstændige feltstudier og undersøgelser mellem undervisningsdagene.

“Det bedste ved kurset var de mange konkrete redskaber, metoder og håndgribelige værktøjer, som jeg kan tage med mig videre.”

Deltager

“Vi har udviklet et godt undervisningsforløb sammen med bro behaviour. Deltagerne har været engagerede, og der er en stemning hos bro, som er helt unik.”

Kamilla Damgaard

Projektleder hos TMF

Relaterede cases

Baseret på indsigter fra medarbejderundersøgelser udviklede vi en række nudges, der bidrog til en konkret adfærdsændring.

Sikker it-adfærd hos medarbejdere

Bro hjalp en stor dansk virksomhed med at forbedre deres it-sikkerhed gennem en række nudges, der ændrede medarbejdernes it-adfærd.
Smartphone med rød skærm og ikoner for madspildsapp, der viser et udråbstegn, et plus tegn, en indkøbskurv og et omvendt æble, på en ensfarvet lyserød baggrund.

Sådan hjalp vi Københavns Kommune med at reducere madspild

Vi hjalp Teknik- og Miljøforvaltningen (TMF) med at nedbringe mængden af madspild gennem en handlingsorienteret kampagne for de københavnske husholdninger.
Ved hjælp af adfærdsdesign – analyse og designløsninger – testede skolerne sammen med kommunen

Hvordan trafiksikkerheden blev forbedret ved to skoler

Læs mere om, hvordan adfærdsdesign hjalp skolerne teste sammen med kommunen og forældrene blandt andet bump og dobbeltrettede cykelstier på de to skoleveje.
Mød
Josefine arbejder med kvalitative brugerundersøgelser og både designer og eksekverer på adfærdsrelaterede opgaver for en lang række af vores kunder. Hun er eminent til at undersøge andres adfærd og finde på måder at ændre den. Hun har bl.a. løst opgaver for Miljøstyrelsen, Kompetencefonden og Novo Nordisk og er hovedarkitekten bag udviklingen af vores uddannelse i adfærdsdesign.