Skip to content

Finansiel sektor

Sikker it-adfærd hos medarbejdere

Overblik

It-trusselsbilledet er konstant i forandring. Derfor ønskede vores kunde – en stor dansk virksomhed i finanssektoren – at flytte deres medarbejderes bevidsthed og adfærd inden for it- og informationssikkerhed.

Baseret på indsigter fra medarbejderundersøgelser udviklede vi en række nudges, der bidrog til en konkret adfærdsændring.

Udfordring
Men hvordan kommunikerer man letforståeligt om et svært emne og udvikler redskaber, der letter processen i stedet for at komplicere den?
Proces
Vi undersøgte adfærden gennem interviews med nøglepersoner, der havde indsigt i organisationens it-adfærd. Og via en survey foretog vi en baselinemåling af vidensniveauet.
Resultat
Vi udviklede nudges, der bestod af både fysiske og tekniske løsninger. Og i stedet for en løftet pegefinger skrev vi tekster med en mere positiv tilgang til it-trusler.

“Med et enkelt klik på det forkerte link eller en computer, der ikke bliver låst med en sikker adgangskode, kan en virksomheds sikkerhed på et sekund sættes over styr. bros bidrag var i al sin enkelhed at få medarbejderne til at agere mere hensigtsmæssigt.”

Eva Rieks

Partner, bro

Relaterede cases

Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Talenter hænger ikke på træerne. Så hvis man vil tiltrække dygtige medarbejdere, må man gøre sig umage med at nå ud til dem.

Effektive jobopslag, der tiltrækker de rigtige kandidater

Vi hjalp Absalon med rekruttering af nye medarbejdere, ved at forbedre deres jobopslag, så de kunne effektivisere deres proces og få de bedste kandidater.
intern kampagne hos FLSmidth til at formidle ny vision til 10.000 medarbejdere globalt, med fokus på engagement og personlig involvering på tværs af roller og geografiske placeringer

Fra ukendt vision til medarbejder-engagement i FLSmidth

Sammen med FLSmidth skabte vi en kampagne, hvor vi oplyste om visionen, udarbejdede materialer til linjelederne og gav visionen fri til medarbejderne at tolke på.
Mød
Eva er partner i bro-biksen og arbejder primært med ledelsesrådgivning og strategi- og konceptudvikling. Når hun ikke rådgiver, underviser, faciliterer eller sidder med fingrene nede i en tekst (for ja, skrive kan hun sørme også), er hun projektleder på større opgaver. Eva har bl.a. løst opgaver for Totalkredit, ATP og Region Sjælland.