Skip to content

Totalkredit

En synlig fejring af et unikt fællesskab gennem 30 år

Overblik

I 2020 kunne Totalkredit fejre sit 30-årsjubilæum. For at skabe synlighed om den milepæl hjalp bro med at skrive en jubilæumsbog, der anerkender de banker, andelskasser og sparekasser, som dagligt bidrager til det unikke Totalkredit-samarbejde.

Vi definerede bogens redaktionelle ståsted, som skabte rammerne for den samlede fortælling om Totalkredit-samarbejdet. Historierne blev bygget op som en portrætserie med alle pengeinstitutterne – og suppleret af fotografier af landskaber, scenerier og ikoniske bygninger, som skabte et repræsentativt billede af lokalmiljøet i hver historie.

Udfordring
Hvordan kunne Totalkredit sikre tilpas synlighed omkring sit 30-års jubilæum i en coronatid? Og takke sine vigtige samarbejdspartnere på behørig vis?
Proces
bro varetog redaktion på bogen og udviklede alt fra grundidé til form og indhold. bro interviewede mere end 50 pengeinstitutter i Totalkredit-samarbejdet og skrev historierne.
Resultat

Jubilæumsbogen er blevet brugt som et fysisk fejringsmanifest, der markerer Totalkredit-samarbejdet gennem tre årtier.

Relaterede cases

Derfor udviklede Ørsted en ny tone of voice, som skulle bringe dem tættere på danskerne og gøre kommunikationen udadtil mindre distanceret.

Ny tone of voice i Ørsted

bro oversatte principperne fra Ørsteds nye tone of voice til værktøjer og skrivetips i et workshop-forløb for medarbejderne i deres fem kommunikationsteams.
Talenter hænger ikke på træerne. Så hvis man vil tiltrække dygtige medarbejdere, må man gøre sig umage med at nå ud til dem.

Effektive jobopslag, der tiltrækker de rigtige kandidater

Vi hjalp Absalon med rekruttering af nye medarbejdere, ved at forbedre deres jobopslag, så de kunne effektivisere deres proces og få de bedste kandidater.
intern kampagne hos FLSmidth til at formidle ny vision til 10.000 medarbejdere globalt, med fokus på engagement og personlig involvering på tværs af roller og geografiske placeringer

Fra ukendt vision til medarbejder-engagement i FLSmidth

Sammen med FLSmidth skabte vi en kampagne, hvor vi oplyste om visionen, udarbejdede materialer til linjelederne og gav visionen fri til medarbejderne at tolke på.
Mød
Eva er partner i bro-biksen og arbejder primært med ledelsesrådgivning og strategi- og konceptudvikling. Når hun ikke rådgiver, underviser, faciliterer eller sidder med fingrene nede i en tekst (for ja, skrive kan hun sørme også), er hun projektleder på større opgaver. Eva har bl.a. løst opgaver for Totalkredit, ATP og Region Sjælland.